Bayır İlkokulu
Yeni Mahalle Güleryüz Sokak No5 Çavdır/BURDUR

VİZYON

Demokratik bir hava içinde teknolojik imkanlarla desteklenmiş bir ortamda araştırmacı, öğrenmeyi öğrenmiş, takım ruhunu yakalamış öğrenci topluluğu oluşturmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ,demokratik yaşam kurallarını özümsemiş , teknolojik gelişmelere açık, tüm insanlara; saygı,sevgi ve hoşgörü ile yaklaşabilen vizyon sahibi bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Çavdır Milli Eğitim Müdürlüğü 2011-2012 Öğretim Yılı İlköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası Birinciliği, 2009 Çavdır Milli Eğitim Müdürlüğü İlköğretim Okulları Kızlar Arası Volaybol Turnuvası Birinciliği, 2010 Çavdır Milli Eğitim Müdürlüğü İlköğretim Okulları Kızlar Arası Volaybol Turnuvası Birinciliği, 2011-2012 Yılı Okul Sporları Küçük Kızlar Voleybol İl Dördüncülüğü, 2011-2012 Yılı Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol İl Üçüncülüğü.
Öğretim Şekli :

Bayır Kasabası Çavdır İlçesine 7 km, Burdur İline 97 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kasabamızda Belediye ve sağlık ocağı bulunmaktadır. Önceleri tüfek imalatı fazla iken son yıllarda parça imalatına dönmüştür. Kasabamızda geçtiğimiz yıllarda çimento fabrikası (Batı Söke) kurulmuştur.